La nostra visió

La nostra passió són les persones i ajudar-les, sempre s'ha sentit a dir que “cada persona és un món, i cada cap un misteri” i així ho creiem. No existeixen dues persones que sentin i pensin de la mateixa forma, i per tant, tampoc pot haver-hi dos pacients que rebin un mateix tractament. Cada persona té unes necessitats concretes, i amb la condició d'oferir el màxim de nosaltres, ens adaptem totalment al pacient. Cada persona rep un tractament totalment personalitzat i ajustat a les seves exigències i possibilitats.

En el nostre treball, l'objectiu fonamental és que el pacient se senti bé i còmode perquè pugui evolucionar positivament creant així un bon vinculo. La dificultat de cadascun és única i per això, ens adaptem perquè sigui ell qui treballi les seves limitacions de la millor forma entenent-ho i ajudant-lo en tot moment. Oferir les eines necessàries és fonamental perquè el pacient pugui, progressivament afrontar i superar les limitacions perquè vagin desapareixent i afermar així, la relació amb el seu entorn. Ajudar a les persones que tenen problemes o que passen per un moment complicat de la seva vida i també a aquells nens i/o joves que presenten dificultats en la seva etapa escolar, universitària: Treballem a partir de les reeducacions psicopedagògiques i també altres aspectes més afectius com a rebel·lia, problemes de somni o enuresi.

Posem totes les meves eines i coneixements al seu abast. El que realment importa és fer aquest primer pas i demanar ajuda, voler realitzar aquest canvi i millorar la qualitat de vida. Només es necessita temps i creure en un mateix. L'esforç val la pena, a més, nosaltres estarem per a recolzar-te en tot el camí.

Les sessions tenen una durada aproximada d'1 hora, sense limitacions de sessions i les reeducacions 45 minuts. Pots consultar-nos sempre que sigui necessari. A més, realitzem seguiment telefònic, i/o a través de correu electrònic, sense cap mena de cost addicional. I com a novetat oferim serveis online, sense sortir de casa i desplaçar-me a la consulta (consulta els nostres bons).

Hi ha la possibilitat de fer la consulta en català, espanyol, anglès i francès. Flexibilitat d'horari.

La clínica

<b>La nostra visió</b>
<b>La nostra visió</b>

Contacta amb mi

Posa't en contacte amb mi i et respondré el més aviat possible.

    CONSULTA DE LLEIDA

  • Av. Rovira Roure 40, Altell Esc. Dreta, 25006 Lleida

  • 654 198 778
  • email
  • www.espaiicsi.com
En acceptar aquest formulari, accepta la nostra política de privacitat
En acceptar aquest formulari, dona el seu consentiment

Missatge enviat correctament, aviat ens posarem en contacte amb vostè.

¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web. Así podemos mejorar tu experiencia de navegación y uso, además de poder mostrarte contenido publicitario de tu interés. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra Política de Cookies. Aceptar