Estiu i nens
  • 29 Juny, 2016

Estiu i nens

Una bona opció són els campaments, colònies o casals d’estiu, és a dir, un espai on el nen/a aprèn en plena natura conjuntament amb altres nens de la seva edat.
Els campaments són una excel•lent manera de reforçar la seva capacitat d’aprenentatge i socialització. El simple fet d’aprendre a protegir-se del fred enmig d’una tempesta d’estiu o espavilar-se sense l’ajuda dels pares implica un aprenentatge molt important per al petit. En els campaments els nens realitzen activitats poc usuals per a ells fomentant la seva creativitat i respecte cap als altres.
Avui en dia la varietat d’oferta és molt amplia trobant campaments especialitzats en múltiples temàtiques, d’idiomes, esportius, tecnològics, musicals, de muntanya, etc. Així com per edat, per a que el nen socialitzi amb nois de la seva mateixa edat o similar.
A l’hora de decidir, què hem de tenir en compte?
- La decisió ha de ser conjunta; pares i fills.
- Els campaments han de satisfer les preferències del petit per a que aquest es trobi el millor possible.
- Les edats dels grups també han d’adaptar-se a les del teu fill.
- Informa’t de tots els aspectes que tenen a veure amb el campament; seguretat, transport, alimentació, higiene, instal•lacions, etc.
L’estiu és l’època ideal per a que els més petits gaudeixin i continuïn aprenent altres coneixements que són impossible d’explicar en un llibre, s’han de viure en primera persona.

Contacta amb mi

Posa't en contacte amb mi i et respondré el més aviat possible.

    CONSULTA DE LLEIDA

  • Av. Rovira Roure 40, Altell Esc. Dreta, 25006 Lleida

  • 654 198 778
  • email
  • www.espaiicsi.com
En acceptar aquest formulari, accepta la nostra política de privacitat
En acceptar aquest formulari, dona el seu consentiment

Missatge enviat correctament, aviat ens posarem en contacte amb vostè.

¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web. Así podemos mejorar tu experiencia de navegación y uso, además de poder mostrarte contenido publicitario de tu interés. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra Política de Cookies. Aceptar