Meditació
  • 19 Gener, 2017

Meditació

És per això que avui us parlem sobre la meditació i els seus beneficis, ja que no només ens aporta benestar mentalment sino que també ens ajuda a estar bé a nivell físic i espiritual.
Podem trobar diferents tècniques de meditació, cadascú ha de trobar aquella amb la qual es senti més còmode, però el objectiu principal de la meditació és deixar la ment en blanc i evadir-te de tot per a recuperar la pau interior. Des d’Iris Cervera Psicologia us recomanem que poc a poc aneu incorporant la meditació en la vostra rutina diària com un petit temps del vostre planning on no hi ha problemes, ni feina, ni tasques pendents de fer, i molt menys presses. Només hi ets tu i gaudeixes d’això.

Si encara no coneixes els beneficis de la meditació, te’ls expliquem:
Científicament s’ha relacionat el fet de practicar la meditació amb un creixement dels pensaments i sensacions positius que tenim.
Físicament la meditació ens ajuda a millorar la resistència física i els nivells d’energia vital. Ajuda també a reforçar el sistema immunològic i la nostra circulació sanguínia.
A nivell mental, la meditació és una eina adequada per a reduir l’estrès i augmentar la nostra capacitat de concentració. Amb la meditació aconseguirem potenciar la memòria i afavorir la creativitat, entre d’altres.
I en un últim estadi trobem beneficis a nivell espiritual, tot i que, depèn de cada tipus de persona. Però està demostrat que ajuda a millorar l’equilibri emocional, els pensaments i la sensació de felicitat.
Comença el teu moment de meditació? Busca un espai tranquil o bé, un espai a l’aire lliure. Una mica de música natural pot ajudar-nos a concentrar-nos, o bé, silenci en estat pur. I aquí comença la part més complicada, especialment al principi, deixem la ment en blanc i hem d’evitar que els pensaments ens evoquin. Poc a poc, anirem incrementant els minuts sense adonar-nos-en i la meditació esdevindrà una rutina necessària i beneficiosa a la nostra vida.

Contacta amb mi

Posa't en contacte amb mi i et respondré el més aviat possible.

    CONSULTA DE LLEIDA

  • Av. Rovira Roure 40, Altell Esc. Dreta, 25006 Lleida

  • 654 198 778
  • email
  • www.espaiicsi.com
En acceptar aquest formulari, accepta la nostra política de privacitat
En acceptar aquest formulari, dona el seu consentiment

Missatge enviat correctament, aviat ens posarem en contacte amb vostè.

¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web. Así podemos mejorar tu experiencia de navegación y uso, además de poder mostrarte contenido publicitario de tu interés. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra Política de Cookies. Aceptar