La comunicació i nens amb TEA
  • 23 Novembre, 2016

La comunicació i nens amb TEA

Es tracta d’estimular la comunicació amb nens amb TEA en forma d’interacció, sempre han d’anar acompanyades de verbalitzacions.
És important que aquestes interaccions no vagin acompanyades d’elements que puguin suposar una distracció com la televisió, música, etc. Així que aquí van alguns consells:

- Globus: infla un globus i deixa que surti volant. Esperem que el nen reaccioni d’alguna forma per a què ens demani una repetició de l’acció.

- Pilota: llença al nen/a una pilota fins que aquest s’uneixi a la repetició i de repent, canvia la pilota per un altre objecte. La sorpresa ha de ser motiu de comunicació.

- Cançons: cantar cançons que agradin al nen és un primer pas per a motivar-lo. Atura’t en meitat de la cançó i espera un acció per a què el nen continuï cantant.

- Jocs: inicia el joc i al cap d’una estona, atura l’acció. Espera que el nen realitzi alguna acció perquè continuï.
Aquests són només alguns consells útils per a pares i educadors amb nens que pateixen TEA, sempre i quan el trastorn estigui detectat i tractat per a un psicòleg especialista.

Contacta amb mi

Posa't en contacte amb mi i et respondré el més aviat possible.

    CONSULTA DE LLEIDA

  • Av. Rovira Roure 40, Altell Esc. Dreta, 25006 Lleida

  • 654 198 778
  • email
  • www.espaiicsi.com
En acceptar aquest formulari, accepta la nostra política de privacitat
En acceptar aquest formulari, dona el seu consentiment

Missatge enviat correctament, aviat ens posarem en contacte amb vostè.

¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web. Así podemos mejorar tu experiencia de navegación y uso, además de poder mostrarte contenido publicitario de tu interés. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra Política de Cookies. Aceptar