Tinnitus
  • 13 Setembre, 2016

Tinnitus

Aquest brunzit permanent fa gairebé impossible la tasca de desembocar, a més a més, ningú pot escoltar aquest soroll, cosa que encara ho fa més frustrant. Però és important tenir en compte que les persones que pateixen tinnitus no pateixen deliris en la seva imaginació, encara que moltes persones puguin per acabar pensant-ho.
Per norma general, el tinnitus desapareix amb el pas del temps, ja que sol ser habitual patir-lo després d’haver estat exposat a soroll, com per exemple, en un concert. Però també es pot donar el cas en què roman de forma continua.
El tinnitus varia segons la persona que el pateix, ja que pot variar de intensitat i forma; el que per a uns és un so sibilant d’alta freqüència, per a uns altres, és un brunzit o so similar. Existeix també un so semblant al batec del cor, que rep el nom de tinnitus pulsatiu.
Perquè apareix el tinnitus?
La causa principal d’aquesta dolència és la exposició als sorolls però també pot venir provocat pel estrès, el consum de certs medicaments o haver patit lesions al cap.
El tinnitus arriba a ser tan molest que una conseqüència gairebé directa és la d’experimentar problemes/trastorns psicològics, a més a més, de físics i/o socials. La persona que pateix aquest problema, tem que el soroll no s’apagui mai, i poc a poc, tornar-se boig pel gran estrès i nerviosisme que els provoca.
La societat no és conscient de lo mal que ho passen les persones que pateixen tinnitus, ja que no es considera un problema i els malalts es senten indefensos i incompresos. Les persones amb tinnitus presten tanta atenció als sorolls que suposa un desgast d’energia brutal. Poc a poc, el tinnitus es converteix en una barrera social que els aïlla i els entorpeix el dia a dia.
Les persones afectades necessiten ajuda psicològica per tal que l’aïllament no es faci efectiu, i que el problema no suposi una barrera en la seva vida sinó que sigui una petita dificultat física suportable.

Contacta amb mi

Posa't en contacte amb mi i et respondré el més aviat possible.

    CONSULTA DE LLEIDA

  • Av. Rovira Roure 40, Altell Esc. Dreta, 25006 Lleida

  • 654 198 778
  • email
  • www.espaiicsi.com
En acceptar aquest formulari, accepta la nostra política de privacitat
En acceptar aquest formulari, dona el seu consentiment

Missatge enviat correctament, aviat ens posarem en contacte amb vostè.

¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web. Así podemos mejorar tu experiencia de navegación y uso, además de poder mostrarte contenido publicitario de tu interés. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra Política de Cookies. Aceptar