Relaxació
  • 23 Agost, 2016

Relaxació

Hem de saber quan aturar-nos, pensar en nosaltres i fer un “reset” i relaxar-nos, per tal que el malestar no es compliqui i acabi sent crònic.
El ritme diari, les preocupacions de la feina, i els problemes que hom té són els principals causants de l’estrès i la tensió que acumulem, tant físic com mentalment. Hem de saber quan aturar-nos, pensar en nosaltres i fer un “reset” i relaxar-nos, per tal que el malestar no es compliqui i acabi sent crònic.
Tots tenim les nostres debilitats, per això, cada persona ha de trobar el mètode que li vagi millor per aconseguir relax i tranquil•litat.
Què hem de tenir en compte per a relaxar-nos?
- Buscar un lloc tranquil; evitar sorolls, il•luminació i temperatura suaus.
- Roba còmode
- Una mica de música suau ens pot ajudar a relaxar-nos.
- Una bona sessió de relaxació ha de durar entre 15-30 minuts.
- Intentar que totes les nostres sessions de relaxació siguin a la mateixa hora, i així ens serà molt més fàcil crear l’hàbit.
Una correcta respiració ens ajudarà a millorar la nostra salut, ja que si ens manca oxigen, augmenta la fatiga, l’ansietat i probablement, serem més propensos a la depressió. Trobar una forma correcta de respirar ens ajudarà a tenir una oxigenació sanguínia adequada i a no perdre mai la vitalitat.
La respiració diafragmàtica és la més beneficiosa de totes, ja que és la que tots realitzem de forma espontània. Primer agafem aire pel nas, i l’enviem al fons notant com l’abdomen s’infla. I després, poc a poc, l’alliberem per la boca.
Què hem de fer per a fer meditació?
És fonamental que tanquem els ulls, i fem respiracions profundes i comencem amb els exercicis de tensió-relaxació. Mentalment hem de repassar totes les parts del cos que tenim en tensió i relaxar-les. Visualitzem paisatges o imatges que ens transmetin serenitat.
Per acabar la nostra sessió de meditació ho hem de fer progressivament i no trencar el ritme de cop, ja que esguerraríem tot el treball fet.
La relaxació és un exercici molt recomanable per a exercitar la musculatura, especialment si acumules molta tensió durant el dia. El grup de músculs que es toquen, els peus, les cames, els glutis i les espatlles en són grans beneficiades.
La tranquil•litat està a les teves mans, i com pots veure, aconseguir-la només depèn de tu.

Contacta amb mi

Posa't en contacte amb mi i et respondré el més aviat possible.

    CONSULTA DE LLEIDA

  • Av. Rovira Roure 40, Altell Esc. Dreta, 25006 Lleida

  • 654 198 778
  • email
  • www.espaiicsi.com
En acceptar aquest formulari, accepta la nostra política de privacitat
En acceptar aquest formulari, dona el seu consentiment

Missatge enviat correctament, aviat ens posarem en contacte amb vostè.

¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web. Así podemos mejorar tu experiencia de navegación y uso, además de poder mostrarte contenido publicitario de tu interés. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra Política de Cookies. Aceptar