PSICOLOGIA ADULTS

Teràpia familiar i de parella

Mediació Familiar

També treballem la família i els problemes de dinàmica que tots hem d’afrontar en un moment o altre. La família és un grup que neix amb una parella i poc a poc, va integrant membres els quals es regeixen per jerarquies, límits i diferents rols però sempre en continua evolució.

La família i els seus membres passen per diferents etapes i cada una d’elles està marcada per canvis que cal superar per aconseguir l’èxit i l’equilibri familiar.

La mediació familiar és el procés de resolució de conflictes a través de la presencia d’una tercera persona imparcial i objectiva que facilita la comunicació i l’abast d’acords i solucions entre les parts que hi ha en disputa. L’objectiu de la mediació és solucionar problemes i que totes les parts intervenen surtin satisfetes i amb el menor impacte emocional possible.

La mediació familiar treballa, especialment en les situacions de separació i/o divorci per aconseguir acords beneficiosos per ambdues parts evitant conseqüències negatives, especialment si hi ha fills al mig.Teràpia de parella

Un altre aspecte que treballem és la teràpia de parella. La distancia entre els membres de la parella o la monotonia en la relació fan sorgir problemes. La teràpia de parella ofereixen tècniques i estratègies que ajuden a ressorgir problemes com:

  • - Infidelitats
  • - Monotonia
  • - Problemes sexuals
  • - Problemes de comunicació i d’adaptació.

Contacta amb mi

Posa't en contacte amb mi i et respondré el més aviat possible.

    CONSULTA DE LLEIDA

  • Av. Rovira Roure 40, Altell Esc. Dreta, 25006 Lleida

  • 654 198 778
  • email
  • www.espaiicsi.com
En acceptar aquest formulari, accepta la nostra política de privacitat
En acceptar aquest formulari, dona el seu consentiment

Missatge enviat correctament, aviat ens posarem en contacte amb vostè.

¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web. Así podemos mejorar tu experiencia de navegación y uso, además de poder mostrarte contenido publicitario de tu interés. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra Política de Cookies. Aceptar