REEDUCACIÓNS PSICOPEDAGÒGIQUES

REEDUCACIÓNS PSICOPEDAGÒGIQUES

Les reeducacions psicopedagògiques és un servei per a nens i adolescents amb dificultats d’adquirir coneixements i capacitats propis de la seva edat, nivell cognitiu i educatiu.

Les reeducacions permeten dotar al petit de les eines necessàries per tal que aquest tingui autonomia suficient per desenvolupar-se correctament. L’objectiu principal de les reeducacions psicopedagògiques és la millora de les capacitats intel•lectuals i emocionals de l’infant i/o adolescent amb dificultats d’adquisició de l’aprenentatge, que afecta a l’àmbit acadèmic.

Treballem les reeducacions des de 3 nivells:

  • - Nivell cognitiu: estimulant les capacitats mentals bàsiques com la memòria, la concentració, l’atenció, el raonament, etc.
  • - Nivell aprenentatge: aprenentatge a base de tècniques d’estudi, estratègies de memòria i reforç de matèries educatives.
  • - Nivell emocional: reforç de l’autoestima afavorint la motivació i fomentació de les habilitats socials i emocionals del nen/adolescent.

És important treballar aquestes 3 àrees de forma conjunta, ja que la integració de la motivació i l’autoestima suposa una millora en el rendiment cognitiu i en l’adquisició de coneixements.

Durant les sessions fem un seguiment de les matèries que el nen/a desenvolupa a l’escola, a més d’una supervisió dels deures i tasques a realitzar on analitzem les tècniques aplicades.

Lectura lenta, confusió de lletres, errors de comprensió i dificultat en les habilitats relacionades amb enumeracions, càlculs matemàtics, etc. són símptomes que ens poden posar en alerta per a detectar que quelcom no funciona com hauria.

Contacta amb mi

Posa't en contacte amb mi i et respondré el més aviat possible.

    CONSULTA DE LLEIDA

  • Av. Rovira Roure 40, Altell Esc. Dreta, 25006 Lleida

  • 654 198 778
  • email
  • www.espaiicsi.com
En acceptar aquest formulari, accepta la nostra política de privacitat
En acceptar aquest formulari, dona el seu consentiment

Missatge enviat correctament, aviat ens posarem en contacte amb vostè.

¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web. Así podemos mejorar tu experiencia de navegación y uso, además de poder mostrarte contenido publicitario de tu interés. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra Política de Cookies. Aceptar