PSICONUTRICIÓ A LLEIDA

PSICONUTRICIÓ A LLEIDA

La nutrició és una part fonamental per a tota persona, per fer-ho possible tenim un equip format per un tècnic superior en dietètica i una psicòloga. Gràcies a un correcte estat emocional podem dur un estil de vida saludable i que això ens dugui a sentir-nos millor amb nosaltres mateixos.

El Dietista ens fa un estudi complet dels hàbits alimentaris, planifica menús i dietes especials, instrueix els principis de la nutrició i la seva aplicació en la selecció d’aliments. El psicòleg ens ajuda i ens acompanya a l’hora de realitzar una dieta, ja que és fonamental que complim els objectius marcats però també és molt important que els mantinguem al llarg del temps, un cop finalitzada la dieta. És essencial que interioritzem els bons hàbits i els fem nostres per a tenir bona qualitat de vida. Per tal d’aconseguir-ho, hem d’estar motivats i ésser ordenats.

Tot i que l’estrès que patim amb el frenesí del dia a dia ens dificulta el manteniment d’unes bones pautes alimentaries, hem de ser conscients que una bona nutrició ens fa més forts davant qualsevol dolència que puguem sofrir. Una incorrecta alimentació pot propiciar l’aparició de malalties tals com diabetis, hipertensió i altres patologies com sobrepès i alteracions de la conducta.

L’equip de PSICONUTRICIÓ treballem de forma individualitzada cada pacient per tal de resoldre aquells problemes relacionats amb l’alimentació i aquells altres conflictes que s’hi amaguen darrere. L’objectiu que persegueixen tots els nostres tractaments és la educació nutricional, és a dir, la capacitat per seguir per un mateix unes correctes pautes en la seva alimentació.

Fer dieta no implica passar gana, sinó menjar de manera adequada i fer exercici físic. Una dieta sense exercici físic no obté els mateixos resultats que una dieta en que hi ha exercici físic.

També tractem els trastorns de la conducta alimentaria (TCA), conductes greus amb una gran influència sobre la salut física i psicològica de qui ho pateix. Per tal de resoldre aquests trastorns és vital tractar els problemes emocionals reals que hi trobem amagats i que es manifesten a través del menjar. D’aquesta manera podem aconseguir el benestar del pacient millorant la seva vida i augmentant la felicitat.

Vine a veure’ns a PSICONUTRICIÓ a Lleida.

Contacta amb mi

Posa't en contacte amb mi i et respondré el més aviat possible.

    CONSULTA DE LLEIDA

  • Av. Rovira Roure 40, Altell Esc. Dreta, 25006 Lleida

  • 654 198 778
  • email
  • www.espaiicsi.com
En acceptar aquest formulari, accepta la nostra política de privacitat
En acceptar aquest formulari, dona el seu consentiment

Missatge enviat correctament, aviat ens posarem en contacte amb vostè.

¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web. Así podemos mejorar tu experiencia de navegación y uso, además de poder mostrarte contenido publicitario de tu interés. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra Política de Cookies. Aceptar